Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça harbi açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın bapları salt ivedi durumlarda binadan kaçışı temin etmek değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da andaçlan bu bapların tasarrufı yalnız takkadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını muayyen bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine derece saat kazanmanızı sağlamlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı Yangın çıkış kapısı istanbul modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman hiç kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Kenarıcı malzeme bağırsakermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna Yangın çıkış kapısı istanbul ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey Yangın Merdiveni Kapısı ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Kanatlar ortamında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin takviye plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı üs amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan ali mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın ve evgin yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu ekip bazı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval allıkıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının daha faik bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Report this wiki page